Transfermarkt LIVE: Marin naar Club Brugge, 2 versterkingen bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Marin naar Club Brugge, 2 versterkingen bij Anderlecht?
Maandag 20 juli 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*RSC Anderlecht gaat een hele transferdeal af te ronden. De Zuid-Afrikaan Percy Tau maakte vorig seizoen nog het mooie weer bij Club Brugge en staat nu op het punt om een paars-wit shirt aan te trekken. De polyvalente aanvaller moet niet alleen de concurrentie aangaan op de flanken, maar ook met de diepe spitsen.

*Terem Moffi lijkt Anderlecht intussen wel te mogen vergeten. KV Kortrijk hoopt op 5 miljoen euro voor de 21-jarige Nigeriaan en lijkt dat bedrag ook te gaan krijgen. Het Franse Stade Brest wil hem er namelijk graag bij.

*Club Brugge is erg duidelijk over het vertrek van Emmanuel Dennis en Krépin Diatta. Beide spelers mogen niet vertrekken voor de bekerfinale van 1 augustus tegen Antwerp. Dan pas kan er bij een correct bod gesproken worden.

*Verder is Club Brugge ook bezig met het aantrekken van enkele nieuwkomers. De Nigeriaan Bright Osayi-Samuel van QPR is op komst en daar zal het niet bij blijven. De Venezolaan Jhonder Cadiz van SL Benfica is een optie als nieuwe diepe spits. Intussen liet ook het Duitse BILD weten dat Mainz-spits Jean-Philippe Mateta een optie is. Hij heeft wel een prijskaartje van liefst 15 miljoen euro. Verder komt er deze zomer ook nog een linksvoetige centrale verdediger en een extra flankaanvaller bij.

*Intussen is een terugkeer van Razvan Marin naar de Jupiler Pro League weer wat minder waarschijnlijk. Volgens Roemeense media wil Ajax hem nog een nieuwe kans geven.

*AA Gent blijft intussen met het dossier-Jonathan David zitten. Het Canadese goudhaantje wil graag naar Lille, maar de Noord-Franse club wil niet genoeg betalen. Voorzitter Ivan De Witte liet al weten er alles aan te zullen doen om David nog een jaartje te houden.

*Naast enkele inkomende dossiers moeten er ook nog heel wat spelers vertrekken bij Anderlecht. Onder meer Sieben Dewaele, Antonio Milic, Ognjen Vranjes, Luka Adzic en Pieter Gerkens kunnen bij een degelijk bod vertrekken.

*Ex-Standard sterkhouder William Vainqueur is na een dienstverband bij het Turkse Antalyaspor een vrije speler. De Franse middenvelder speelde vorig seizoen op huurbasis 21 wedstrijden voor Toulouse in de Ligue 1. Verschillende clubs tonen interesse.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot  I  SL Benfica  I  QPR  I  1.FSV Mainz 05

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024