'Club Brugge onderhandelt over inkomende supertransfer van 15 miljoen'

'Club Brugge onderhandelt over inkomende supertransfer van 15 miljoen'
Dinsdag 21 juli 2020 - 08:30   I   door Redactie

Een week geleden liet Vincent Mannaert weten dat Club Brugge informeerde naar 1.FC Köln-spits Jhon Cordoba. Dat target bleek uiteindelijk te hoog gegrepen, maar volgens BILD wil Club nu een andere aanvaller uit de Bundesliga.

Na Jhon Cordoba richt Club Brugge zich nu op Jean-Philippe Mateta. De 1,92 meter lange spits komt momenteel uit voor 1.FSV Mainz 05 en past perfect in het profiel dat Club voor ogen heeft. Vincent Mannaert en co. gaan namelijk op zoek naar een type dat doet denken aan ex-spits Wesley Moraes.

In de zomer van 2018 plukte Mainz de Franse jeugdinternational nog voor 8 miljoen euro weg bij Lyon. De Duitse club zou nu ongeveer 15 miljoen eisen, een bijzonder stevig bedrag maar Club Brugge wilde vorige winter die geldsom wel nog op tafel leggen voor Adolfo Gaich. Met de nakende transfer van Emmanuel Dennis zijn er financiële mogelijkheden. Mateta kende wel een tegenvallend seizoen in de Bundesliga met 3 doelpunten in 18 wedstrijden.

Update 21/7 - 8:30

Het is Club Brugge klaarblijkelijk menens om Mateta naar het Jan Breydelstadion te halen. Duitse en Franse media melden dat blauw-zwart onderhandelt over de komst van de targetman die 15 miljoen euro waard is.

Club stak reeds zijn licht op bij de entourage van Mateta en zou ondertussen ook al met Mainz aan het praten zijn. Of de Belgische landskampioen bereid is om 15 miljoen euro uit te geven aan Mateta, moet nog blijken.

Poll: Een interessante piste?

TAGS  I  Club Brugge  I  1.FSV Mainz 05  I  Olympique Lyon

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023