Club Brugge boekt zuinige zege tegen Deinze dankzij Siebe Schrijvers

Woensdag 22 juli 2020 - 19:52   I   door Redactie

Club Brugge heeft na de nederlaag tegen AA Gent opnieuw een zege weten te boeken. De landskampioen speelde in Westkapelle tegen 1B-club KMSK Deinze en won met 1-0.

Philippe Clement besloot om met een flink gewijzigd elftal aan de oefenwedstrijd tegen Deinze te beginnen. Nog geen Hans Vanaken, Ruud Vormer of Krépin Diatta, wel was er een plaats voor onder meer Siebe Schrijvers, Brandon Mechele en Charles De Ketelaere.

Club en Deinze brachten in de eerste helft niet al te veel spektakel. Zowel Ethan Horvath als Tom Vandenberghe kregen weinig werk. Net voor de rust opende Siebe Schrijvers wel de score. Krmencik werd afgeblokt en Schrijvers trapte in de rebound binnen.

Geen doelpunten meer

In de tweede helft gooide Philippe Clement er nog onder meer Ruud Vormer en Hans Vanaken bij. Doelpunten vielen er niet meer te noteren. Deinze kwam nog erg dicht bij de gelijkmaker, in het slot was Club de beste ploeg. Rits mikte met een mooi lobje nog net over.

Een nieuwe zege dus voor Club met het oog op de galamatch van komend weekend tegen Lille OSC

Poll: Een mooie zege voor Club Brugge?