Tweestrijd barst los bij Standard: "Allebei in hun eigen hoekje wintertransfers gedaan"

Tweestrijd barst los bij Standard:
Maandag 06 februari 2017 - 12:00   I  

Na een 0-3-nederlaag tegen KV Kortrijk lijkt play-off I verder weg dan ooit voor Standard. Volgens Peter Vandenbempt zit Standard met nog meer problemen opgezadeld.

"Een nieuw optreden in Play-off II zou een catastrofe zijn voor Standard, maar het gaat toch gebeuren. Dat is het failliet van een beleid. De stabiliteit die voorzitter Venanzi twee jaar geleden had aangekondigd, is nog altijd ver te zoeken. De ervaren bedrijfsleider zit nochtans vol goede bedoelingen", meent de Sporza-analist.

"Hij is smoorverliefd op Standard, maar hij ondervindt tot zijn eigen scha en schande hoe de voetbalwereld in mekaar zit. Venanzi laat zich te makkelijk beïnvloeden. Hij is wat naïef. RTBF-collega Thierry Luthers heeft geroerd in de krabbenmand. Standard gaat weer gebukt onder intriges. Tussen de sportieve bazen Van Buyten en Renard. Naar verluidt hebben de twee allebei in hun eigen hoekje wintertransfers gedaan."

"Van Buyten is een aflopend verhaal, maar hij heeft wel de halve staf naar Standard gehaald. Jankovic heeft een contract van 3 jaar. Zo simpel geraken ze niet van de coach af. Van Buyten is ook close met Christophe Henrotay. Dat is internationaal een vermaarde spelersmakelaar, die bevriend is met de voorzitter. Of beter: hij was dat. De voorzitter is de voorbije tijd toch niet zo blij met de rol van Henrotay in de transferdossiers. Hij was de laatste tijd zeer aanwezig op de academie. Henrotay zou jonge talenten benaderen en onder druk zetten om bij hem te tekenen."

TAGS  I  standard  I   peter vandenbempt

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024