Transfermarkt LIVE: Club en Genk grijpen mis, Chadli naar Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Club en Genk grijpen mis, Chadli naar Antwerp?
Zaterdag 25 juli 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*De kans dat Gideon Mensah volgend seizoen nog in de Jupiler Pro League zal spelen is weer wat kleiner geworden. De linksback die vorig seizoen met succes werd uitgeleend aan SV Zulte Waregem stond in de belangstelling van KRC Genk, Anderlecht en Club Brugge. Intussen is er ook interesse uit de Ligue 1 van AS Saint-Etienne en Stade Reims.

*Zinho Gano is momenteel compleet overbodig bij KRC Genk. De aanvaller wil naar een nieuwe club en er is interesse uit de Jupiler Pro League. KV Mechelen heeft interesse in de ex-spits van onder meer Club Brugge en Antwerp.

*Jelle Van Damme wil komend seizoen opnieuw in 1A voetballen. De ex-Rode Duivel zat al samen met Ivan Leko, maar een akkoord is nog veraf. Antwerp heeft momenteel geen nood aan een nieuwe verdediger.

*Club Brugge is niet tevreden over de prestaties van Michael Krmencik in de voorbereiding. Club wil er nog een extra spits bij. Jhonder Cadiz (SL Benfica) en Jean-Philippe Mateta (1.FSV Mainz 05) zijn in beeld.

*Blauw-zwart mag in elk geval de transfer van Joey Veerman vergeten. De Nederlandse middenvelder van sc Heerenveen werd gezien als de ideale concurrent voor Ruud Vormer, maar Veerman besloot om bij te tekenen.

*Verder is ook Nacer Chadli nog steeds een optie voor blauw-zwart, maar het loon van de Rode Duivel is vooralsnog te hoog. Ook Antwerp en Anderlecht volgen de situatie nog steeds op.

*AA Gent wil -nadat het de defensie en middenveld versterkte- nog een extra spits halen. Emedin Demirovic is een optie. De Bosniër is eigendom van het Spaanse Deportivo Alavés, maar komt momenteel uit voor het Zwitserse FC St. Gallen.

*Club Brugge lijkt dan weer naast de komst van Bright Osayi-Samuel en Jordan Attah Kadiri te grijpen. Samuel is op weg naar Burnley, Kadiri kiest voor een transfer naar Lommel SK in 1B.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024