'Ambitieus Anderlecht ziet miljoenenbod geweigerd worden'

'Ambitieus Anderlecht ziet miljoenenbod geweigerd worden'
Donderdag 30 juli 2020 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht heeft op dit moment een (te) grote kern. Er moeten nog heel wat spelers weg, maar ook inkomend staat er nog wel wat te gebeuren.

Paars-wit wil er graag nog een flankaanvaller, een diepe spits en een centrale verdediger bij. Die laatste positie kan wel enkel ingevuld worden wanneer overbodige spelers zoals Antonio Milic, Josué Sa en Bubacarr Sanneh vertrekken.

Als flankaanvaller is Percy Tau in beeld, maar ook zijn landgenoot Luther Singh is volgens Zuid-Afrikaanse media een optie. De 1-voudige international speelde in het afgelopen seizoen op uitleenbasis bij Moreirense en maakte in 21 matchen 3 doelpunten en gaf 2 assists. De aanvaller staat nog onder contract bij SC Braga, maar hoeft daar niet per se te blijven. Hij zou wel ongeveer 2 miljoen euro moeten kosten.

Update 30/7 - 8:30

Volgens buitenlandse bronnen legde Anderlecht ondertussen al een bod neer bij Braga. Paars-wit bood 3 miljoen euro voor Singh, maar Braga weigerde het aanbod. De Portugese club wil meer geld vangen voor zijn smaakmaker.

Poll: Vind jij dat Anderlecht moet doordrukken voor deze speler?

TAGS  I  Anderlecht  I  Moreirense  I  SC Braga

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024