Transfermarkt LIVE: Club dichter bij Edmilson, nieuwe topspits bij RSCA?

Transfermarkt LIVE: Club dichter bij Edmilson, nieuwe topspits bij RSCA?
Zaterdag 01 augustus 2020 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht haalde met Wellenreuther, Takidine en Luckassen al wat versterking, maar er zijn nog spelers op komst. Paars-wit wil Percy Tau zo snel mogelijk binnenhalen, maar ook Mustapha Bundu is op komst. De aanvaller speelt momenteel voor het Deense Aarhus GF en kost ongeveer 3 miljoen euro.

*Amerikaans international Mark McKenzie is ook een optie voor RSCA. De centrale verdediger speelt in de MLS voor Philadelphia Union en maakt daar een zeer goede indruk. Union Berlijn en Celtic Glasgow tonen ook interesse.

*Club Brugge moet stilaan vrezen voor het vertrek van Eder Balanta. De Colombiaan staat in de belangstelling van Galatasaray en gaf intussen ook zelf aan graag nog een stap hogerop te zetten.

*Een uitgaande transfer van Emmanuel Dennis is onvermijdelijk. Atalanta, Inter Milaan, Borussia Dortmund en Arsenal tonen interesse.

*Als vervanger blijft Junior Edmilson in beeld. Met de mogelijke transferjackpot voor Dennis is een transfer weer wat realistischer.

*Jonathan David staat steeds dichter bij een transfer naar het Franse Lille OSC. De Buffalo's zijn van plan om bij een vertrek toch nog eens de transfermarkt op te gaan om een vervanger aan te trekken.

Poll: Ziet u Balanta deze zomer nog vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024