Transfermarkt LIVE: Spits van 12 miljoen voor Club, toptransfer voor David?

Transfermarkt LIVE: Spits van 12 miljoen voor Club, toptransfer voor David?
Maandag 03 augustus 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp is van plan om nog stevig toe te slaan op de transfermarkt. Volgens voorzitter Paul Gheysens wil de club nog 3 à 4 stevige namen binnenhalen. Daarmee hoopt het volgend seizoen een aardig woordje mee te spreken in het titeldebat. De namen van Nana Ampomah, Junior Edmilson en Wesley Hoedt vielen al.

*Verder blijft ook Brecht Dejaegere in beeld bij de Great Old. De 29-jarige polyvalente middenvelder kan de geblesseerde Sander Coopman gaan vervangen. Pieter Gerkens (Anderlecht) is ook nog een optie.

*AA Gent zou in de komende weken naast Jonathan David nog wel eens een sterkhouder kunnen verliezen. De Iraniër Milad Mohammadi staat in de belangstelling van Leeds United. De promovendus zou zelfs 7 miljoen euro willen betalen voor de international.

*Het is een kwestie van tijd tot Emmanuel Dennis vertrekt bij Club Brugge. De Nigeriaan kwam niet in actie tijdens de bekerfinale en wil weg. Er zou interesse zijn van Arsenal, Borussia Dortmund, Inter Milaan en Atalanta Bergamo.

*De kans is aanwezig dat Club Brugge Jhon Cordoba weer in het vizier krijgt. De spits van 1.FC Köln was in eerste instantie te duur, maar wil nu zijn contract niet verlengen. Zo zou de gevraagde som van 12 miljoen euro wel eens snel kunnen zakken.

*Anderlecht staat op het punt om 2 knappe transfers af te ronden. Bogdan Mykhaylichenko en Percy Tau zullen in de komende dagen voorgesteld worden, die laatste kwam vandaag aan in België. Verder verlopen ook de onderhandelingen met het Deense Aarhus GF over Mustapha Bundu constructief. Er werd een eerste bod van 2,6 miljoen euro gedaan.

*Doelman Thomas Didillon zal paars-wit dan weer verlaten. De Fransman gaat hoogstwaarschijnlijk aan de slag bij AS Monaco dat hem een jaartje bij Cercle Brugge zal stallen.

*Na Cyriel Dessers, Daniel Munoz en Eboue Kouassi strikt KRC Genk een volgende aanwinst. De getalenteerde Mexicaan Gerardo Arteaga maakt voor 3,5 miljoen euro de overstap van Santos Laguna en moet de concurrentie aangaan met Jere Uronen, Casper De Norre en Neto Borges.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Waasland-Beveren  I  sport  I  voetbal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024