'Luciano D'Onofrio hakt knoop door over plots vertrek bij Antwerp'

'Luciano D'Onofrio hakt knoop door over plots vertrek bij Antwerp'
Maandag 03 augustus 2020 - 19:30   I   door Redactie

De financiële situatie van Standard zag er de voorbije maanden niet al te rooskleurig uit. De Rouches hadden het zelfs moeilijk om hun licentie binnen te halen.

UPDATE 3/8 19:30: Volgens Het Nieuwsblad geeft D'Onofrio voorlopig de voorkeur aan langer verblijf bij Antwerp. De technische directeur ligt nog 1 jaar onder contract bij de Great Old en zou nadien wel oren kunnen hebben voor een overstap. Bij Antwerp zijn ze in elk geval heel tevreden over het werk van D'Onofrio.

3/8 12:00

Maandagochtend kwam het nieuws naar buiten dat de Luikse zakenman François Fornieri zich heeft ingekocht bij Standard. Fornieri neemt 50 procent van de aandelen over, Bruno Venanzi blijft overigens wel de voorzitter.

Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri zou dat betekenen dat D'Onofrio zal terugkeren bij Standard. Fornieri gaf eerder al aan niet te willen investeren in Standard zonder D'Onforio aan boord. Enkele weken terug werd D'Onofrio nog op restaurant gespot met Standard-voorzitter Bruno Venanzi. Een vertrek van de transferexpert D'Onofrio zou voor Antwerp net voor de competitiestart een zware klap betekenen.

Poll: Zou een vertrek een enorme klap zijn voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024