Transfermarkt LIVE: Dejaegere naar Antwerp, nieuwe Vanaken voor Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Dejaegere naar Antwerp, nieuwe Vanaken voor Club Brugge?
Dinsdag 04 augustus 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht gaat Percy Tau en Mustapha Bundu aantrekken. Daarmee wil paars-wit het aanvallende compartiment van een kwaliteitsinjectie voorzien.

*Brecht Dejaegere blijft in beeld bij AntwerpThe Great Old wil de polyvalente middenvelder graag weghalen bij AA Gent.

*Ryan Donk zou een jaarloon van 1,9 miljoen euro vragen bij Club Brugge. De Nederlander is einde contract bij Galatasaray.

*Cristiano Ronaldo was voor aanvang van de coronacrisis van plan om deze zomer over te stappen naar PSG. Of een transfer nu nog steeds aan de orde is, is niet duidelijk.

*Club Brugge wil een concurrent/vervanger voor Ruud Vormer aantrekken. Club mikt in totaal op vijf inkomende transfers om de huidige ploeg te versterken.

*Club Brugge is van plan om een nieuwe spits aan te trekken. Het wil ook een serieuze concurrent gaan halen voor Hans Vanaken.

*Anderlecht staat op het punt om Mustapha Bundu binnen te halen. De aanvaller van Aarhus is beschikbaar voor 3 miljoen euro.

*Kemar Roofe moet dan weer geld in het laatje brengen bij Anderlecht. Hij is op weg naar Rangers. Hoeveel Rangers zou betalen, is nog niet duidelijk.

Poll: Welke topclub gaat volgens jou nog het meeste transfers doen deze zomer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024