Transfermarkt LIVE: Dure middenvelder voor Club, Chadli naar Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Dure middenvelder voor Club, Chadli naar Antwerp?
Woensdag 05 augustus 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht heeft beet op de transfermarkt. Paars-wit huurt Percy Tau voor 1 seizoen van Brighton & Hove Albion. Verder zit ook de transfer van Mustapha Bundu in de pijplijn. Er is een akkoord voor ongeveer 3 miljoen euro op til. Verder liet de club ook weten dat de terugkeer Silvio Proto momenteel geen concrete piste is. De ervaren doelman mag weg bij Lazio Roma.

*Ook KRC Genk heeft beet. De Mexicaanse linksback Gerardo Arteaga tekende een contract voor meerdere seizoenen.

*Club Brugge is van plan om zich nog stevig te roeren op de transfermarkt. Er moet nog een nieuwe spits, een flankaanvaller en een centrale verdediger tekenen. Vorig jaar was Igor De Camargo in beeld om die spitspositie in te vullen, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. Een vertrek van Clinton Mata is inmiddels weer wat minder waarschijnlijk geworden. De belangrijkste gegadigde -Hertha BSC Berlijn- heeft een andere rechtsback beet.

*Er staat verder ook een middenvelder op het verlanglijstje van Club. Volgens Deense media wil het een bod uitbrengen op Midtjylland-middenvelder Frank Onyeka. De topclub verlangt wel ongeveer 4 miljoen euro.

*AA Gent leek klaar op de transfermarkt, maar er is nog wat verandering op til. Zo kan er aan uitgaande zijde nog heel wat gebeuren. Jonathan David (Lille OSC) en Milad Mohammadi (Leeds United) kunnen voor een pak geld nog vertrekken.

*De belangrijkste gegadigde voor Nacer Chadli lijkt nog steeds Antwerp te zijn. Voorzitter Paul Gheysens sprak na de bekerfinale over het aantrekken van nog 3 à 4 toppers. De Rode Duivel lijkt daar bij te horen. Ivan Leko kondigde ondertussen aan dat de club bezig is met het aantrekken van een nieuwe diepe spits.

Poll: Ziet u Nacer Chadli naar Antwerp trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot  I  OH Leuven  I  Waasland-Beveren

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024