Transfermarkt LIVE: Dejaegere naar Antwerp, transfer van 20 miljoen bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Dejaegere naar Antwerp, transfer van 20 miljoen bij Club Brugge?
Donderdag 06 augustus 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Samir Nasri kan zijn carrière verderzetten in India. Daar wil Kerala Blasters FC de Fransman overtuigen met een riant contract.

*KV Mechelen staat voorlopig niet te springen om Steven Defour een contract te geven. De middenvelder zou te duur zijn voor Malinwa.

*Besiktas wil Obbi Oulare weghalen bij Standard. De Turkse topclub wil Oulare huren, mét aankoopoptie.

*Emmanuel Dennis begeeft zich steeds meer naar de exit bij Club Brugge. Napoli zou minstens 20 miljoen euro veil hebben voor de aanvaller.

*Zakaria Bakkali vertrekt mogelijk bij Anderlecht. Hij geniet interesse van enkele andere eersteklassers in België.

*Anderlecht heeft met Mustapha Bundu zelf al een nieuwe aanvaller beet. Hij tekent voor vier jaar.

*Club Brugge aast op Frank Onyeka van FC Midtjylland. De Deense topclub verlangt 8 à 10 miljoen euro, Club Brugge bood tot dusver 3,5 miljoen. Het is duidelijk dat Club een concurrent/vervanger wil voor Mats Rits, Ruud Vormer en Eder Balanta.

*Anderlecht staat op het punt om Mustapha Bundu vast te leggen. De aanvaller uit Sierra Leone komt voor 3 miljoen euro over van Aarhus.

*Aan de start van het seizoen zal Brecht Dejaegere bij AA Gent naar de B-kern verwezen worden. Antwerp ligt op de loer om de middenvelder aan te trekken.

*Leeds United heeft een bod van 35 miljoen euro neergelegd bij AA Gent om Jonathan David los te weken. De Canadees wil echter liever naar Lille, dat om en bij de 30 miljoen biedt.

Poll: Vind jij Brecht Dejaegere nog steeds goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024