Geen deal tussen Eleven en Telenet, speeldag 1 niet te bekijken

Geen deal tussen Eleven en Telenet, speeldag 1 niet te bekijken
Vrijdag 07 augustus 2020 - 09:40   I   door Redactie

Nog iets meer dan 24 uur en de nieuwe voetbalcompetitie trekt zich op gang. De Telenet-abonnees zullen de voetbalwedstrijden van speeldag 1 niet kunnen bekijken. Er is nog steeds geen akkoord met Eleven Sports.

Volgens Het Nieuwsblad hoopt Telenet om vandaag nog een akkoord te bereiken om vanaf morgen de eerste speeldag uit te zenden. Als dat niet lukt, wil het volgende week toch nog een deal sluiten. Het grootste struikelblok is de omkadering voor de wedstrijd en tijdens de rust. Eleven wil dat het liefste zelf doen.

Telenet wil in tussentijd de abonnementsprijs wel met 10 euro verlagen zolang er geen akkoord is met Eleven. Dat is ook de prijs om een abonnement op de app van Eleven te nemen.

UPDATE 09:40

Volgens Het Nieuwsblad is het inmiddels officieel. Speeldag 1 zal niet te bekijken zijn via Play Sports. Een stevige aderlating voor alle Telenet-abonnees dus die vol spanning hoopten op een akkoord tussen beide partijen.

Poll: Mooi gebaar?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot  I  sport  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024