Transfermarkt LIVE: Concurrent Mbokani op komst, nieuwkomer bij RSCA?

Transfermarkt LIVE: Concurrent Mbokani op komst, nieuwkomer bij RSCA?
Zaterdag 08 augustus 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Staat Obbi Oulare plots voor een verrassende transfer? De boomlange centrumspits zit niet in de selectie van Standard-trainer Philippe Montanier voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Het Turkse Besiktas toont interesse.

*Club is van plan om zich nog te roeren op de transfermarkt. Dat gaven zowel hoofdcoach Philippe Clement als voorzitter Bart Verhaeghe aan. Meerdere aanvallers, een centrale middenvelder en een extra verdediger staan op de verlanglijst.

*Geen Bright Osayi-Samuel voor Club, althans dat beweren enkele Britse bronnen. De flankaanvaller zou een transfer naar blauw-zwart hebben afgewezen.

*Anderlecht staat al een stukje verder in de transfermercato. Met Bogdan Mykhaylichenko, Percy Tau en Mustapha Bundu werd er deze week stevig ingekocht. Sportief verantwoordelijke Peter Verbeke wil er wel nog een diepe spits bij.

*Terem Moffi zal niet de nieuwe spits van Anderlecht worden, dat bevestige Peter Verbeke. De KV Kortrijk-sterkhouder is te duur.

*Antwerp mikt nog op een concurrent voor Dieumerci Mbokani. Ex-SV Zulte Waregem-spits Cyle Larin blijft in beeld.

*Goed nieuws voor AA Gent want in tegenstelling tot Jonathan David gaat Roman Yaremchuk wel nog een jaar blijven. De Oekraïener wil het goed doen in de competitie, in de Champions League en volgende zomer op het EK.

 

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024