Kompany heeft genoeg gezien: 'Ex-Rode Duivel moet eruit bij RSCA'

Kompany heeft genoeg gezien: 'Ex-Rode Duivel moet eruit bij RSCA'
Woensdag 12 augustus 2020 - 11:30   I   door Redactie

Met de komst van Bogdan Mykhaylichenko, Percy Tau en Mustapha Bundu van vorige week is RSC Anderlecht nagenoeg klaar op de transfermarkt. Er mag wel nog een diepe spits bij. Aan uitgaande zijde moet er ook nog zeer veel gebeuren.

Thomas Didillon (Cercle) en Pieter Gerkens (Antwerp) zijn de eersten die de club verlaten. Daar zal het zeker niet bij blijven. Het lijstje van overbodige spelers die op de transferlijst staan, is bijzonder lang. Zo mogen volgens Het Laatste Nieuws Adrien Trebel, Zakaria Bakkali, Antonio Milic, Bubaccar Sanneh, Josué Sa, James Lawrence, Aristote Nkaka, Kenny Saief, Luka Adzic, Mohammed Dauda en Kristal Abazaj een nieuwe club zoeken zonder dat Anderlecht moeilijk zal doen.

Daar zitten stevige namen bij. Trebel is een grootverdiener en hoorde enkele jaren geleden nog bij de beste middenvelders van de Jupiler Pro League. Bakkali was ooit een sensatie bij PSV Eindhoven en maakte zelfs zijn debuut bij de Rode Duivels. Sanneh werd ooit voor 8 miljoen euro gehaald en Saief voor meer dan 3. 

Poll: Moet Anderlecht hem nog een kans geven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Cercle Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024