KV Mechelen mag penalty drie keer trappen en klopt Moeskroen

Vrijdag 14 augustus 2020 - 21:00   I   door Redactie

KV Mechelen heeft de tweede speeldag geopend met een overwinning. Vroeg in de eerste helft kreeg Malinwa een penalty en die mocht het liefst drie keer hernemen.

Opnieuw geen Igor De Camargo en Onur Kaya aan de aftrap bij KV Mechelen. Nog voor de tiende minuut versterken was, werd Schoofs neergehaald door Onana. Eerste zette Togui zich achter de bal, maar miste. Koffi was wel te vroeg van zijn lijn gekomen en ref Dierick liet hernemen. Vervolgens probeerde Storm het en opnieuw was Koffi te vroeg weg. Derde keer goede keer, Storm zette uiteindelijk wel de 0-1 op het bord.

Even later kwam KVM bijna op 0-2 via Togui, maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor offside. Nadien zakte het spelniveau. Moeskroen raakte niet door de goede organisatie van KV Mechelen. De bezoekers kozen ook niet meer vol voor de aanval. In het slot liet Tabekou wel nog een dikke kans liggen. KV Mechelen springt zo (voorlopig) naar de leiding van het klassement.

Poll: Een verdiende zege voor KV Mechelen?