Oppermachtig Bayern vermorzelt Barcelona met 2-8(!!)

Vrijdag 14 augustus 2020 - 22:50   I   door Redactie

Bayern München staat na een glansprestatie in de halve finales van de UEFA Champions League. Barcelona was de speelbal van de oppermachtige Duitse landskampioen.

Barcelona begon nog goed aan de wedstrijd tegen Bayern. Een vroeg openingsdoelpunt van Müller werd uitgewist na een owngoal van Alaba. Messi mikte even later de 2-1 op de paal van Neuer. Nadien was het spel van Bayern bij momenten buitenaards. De Duitse landskampioen tikte Barça van het kastje naar de muur en liep nog voor de pauze uit tot 1-4.

De doelpunten van Perisic, Gnabry en nog eens Müller vielen op 10 minuten tijd van minuut 20 tot minuut 30. Na rust zakte het niveau wat en waren er meer overtredingen. Suarez maakte er nog 2-4 van, maar aan de overkant was het ook weer prijs. Kimmich tikte binnen na een geniale actie van Davies. Lewandowski deed er enkele minuten voor tijd zelfs nog eentje en huurling Coutinho maakte het helemaal af: 2-7 en even later zelfs 2-8! Ongezien. Bayern staat zo net als RB Leipzig en PSG in de halve finales van de Champions League. Daar komt zaterdag nog Manchester City of Olympique Lyon bij.

Poll: Wint Bayern München de Champions League?