Moedig OH Leuven graait in het slot een punt mee bij onmondig KRC Genk

Zaterdag 15 augustus 2020 - 18:25   I   door Redactie

Geen nieuwe overwinning voor KRC Genk. De Limburgers leken op weg naar een knappe zege na een pareltje van Junya Ito, maar in het slot maakte goalgetter Thomas Henry toch nog gelijk.

KRC Genk maakte indruk in de eerste helft tegen OH Leuven. Meer dan 70 procent balbezit en goed voetbal, maar het mocht blij zijn met 0-0 aan de rust. Vukovic en Cuesta zorgden ervoor dat Vekemans en Sowah de bezoekers niet op voorsprong konden zetten.

In de tweede helft bleef Leuven speculeren op een dodelijke counter, maar het was Genk dat op voorsprong kwam. Ito kreeg een beetje te veel ruimte en plaatste de bal heerlijk voorbij een overigens zeer sterke Iversen in doel.