Transfer dan toch in de maak: 'Bale onderhandelt met Engelse topclub'

Transfer dan toch in de maak: 'Bale onderhandelt met Engelse topclub'
Donderdag 20 augustus 2020 - 15:00   I   door Redactie

Gareth Bale vertrek mogelijk dan toch bij Real Madrid. Volgens het Spaanse Deportes Cuarto wil Tottenham proberen om de Welshman terug te halen naar de Premier League.

Bale staat nu nog tot de zomer van 2022 onder contract bij Real Madrid. De aanvaller wilde vorige zomer graag een lucratieve transfer naar China maken, maar die werd hem toen geweigerd omdat Real plots ook nog een kleine vergoeding wilde. Bale gaf sindsdien aan niet meer te willen vertrekken en gewoon zijn contract uit te zitten. Met een loon van ongeveer 15 miljoen euro per jaar is dat uiteraard geen probleem. In China kon hij 1,1 miljoen per week (!) gaan verdienen.

De verstandhouding met coach Zinédine Zidane lijkt al een hele tijd vertroebeld. Bale hoeft niet op een nieuwe kans te rekenen en kreeg in de laatste 8 wedstrijden ook al geen speeltijd meer. Bale voelt zich goed in Spanje en wil eigenlijk niet vertrekken, maar misschien kan een mooie aanbieding van zijn geliefde ex-club Tottenham wel voor een transfer zorgen.

Poll: Moet Bale terugkeren naar Tottenham?

TAGS  I  Real Madrid  I  Tottenham

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024