Zulte Waregem pakt belangrijke en ruime zege tegen zwak Waasland-Beveren

Zaterdag 22 augustus 2020 - 18:09   I   door Redactie

Zulte Waregem heeft de drie broodnodige punten gepakt tegen Waasland-Beveren. Essevee won met 4-1 en komt zo naast de Waaslanders in de stand. Ze hebben elk drie punten.

Na een matige eerste ging Zulte Waregem met een voorsprong rusten. Een rake knal van Jelle Vossen zorgde voor de 1-0-ruststand. Meteen na de rust ging de bal op de stip na een overtreding van invaller Albanese. Gianni Bruno zette de penalty vervolgens feilloos om.

Waasland-Beveren kende geen goeie namiddag en de thuisploeg liep nog verder uit. Omer Govea deed de boeken helemaal dicht voor Waasland-Beveren. Al kon Daan Heymans enkel de eer redden voor de bezoekers. Bruno rondde in minuut 95 nog een fraaie aanval af en zorgde nog voor de 4-1.

Poll: Zal Zulte Waregem een goed seizoen draaien?