Charleroi alleen leider na nieuwe zege, Cercle wint op KV Mechelen

Zaterdag 22 augustus 2020 - 20:23   I   door Redactie

Charleroi gaat alleen aan de leiding na een knappe 1-3-overwinning op het veld van Oud-Heverlee Leuven. KV Mechelen ging onderuit tegen Cercle Brugge, dat 6 op 9 pakt.

OH Leuven - Charleroi 1-3

Desolleil opende de score al in minuut 6. Mercier stelde echter voor de rust nog gelijk. Na de rust klom Charleroi opnieuw op voorsprong via Fall, die een kwartier later rood kreeg. Zelfs met z'n tienen won Charleroi echter nog. Rezaei maakte er zowaar nog 1-3 van.

KV Mechelen - Cercle Brugge 2-3

KV Mechelen speelde een sterke eerste helft, met de beste kansen. De voorsprong na een goal van Togui was verdiend. In het begin van de tweede helft veranderde evenwel alles. Ugbo en Hotic zetten Cercle in korte tijd op 1-2. Aster Vranx stelde gelijk, maar tien minuten voor affluiten bezorgde Somers Cercle de overwinning.

Poll: Is Charleroi een titelkandidaat?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Cercle Brugge  I  OH Leuven  I  Charleroi  I  sport  I  voetbal