Transfermarkt LIVE: Dejaegere kent bestemming, haalt Antwerp opvolger voor Hoedt?

Transfermarkt LIVE: Dejaegere kent bestemming, haalt Antwerp opvolger voor Hoedt?
Zondag 23 augustus 2020 - 18:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*AA Gent is van plan om een nieuwe doelman aan te trekken. Lovre Kalinic en Sinan Bolat zijn in beeld om Thomas Kaminski op te volgen.

*Verder moet er ook nog een extra offensieve middenvelder bij. De Buffalo's hebben te weinig creativiteit.

*De kans dat Brecht Dejaegere toch bij AA Gent zal blijven is groter geworden. Laszlo Bölöni nam hem opnieuw bij de selectie en gaf hem ook speelminuten tegen Antwerp.

*Het seizoen in de Qatarese voetbalcompetitie zit erop. Normaal gezien zal Junior Edmilson binnenkort afzakken naar Brugge om een huurdeal af te sluiten. 

*Als we de Zuid-Amerikaanse media mogen geloven, is Anderlecht bezig met het aantrekken van een extra aanvaller. De Hondurees Alberth Elis zou een optie zijn.

*Antwerp staat op het punt om een extra centrale verdediger aan de selectie toe te voegen. De Zuid-Koreaan Jae-ik Lee moet voor extra concurrentie zorgen.

Poll: Wie is voor u momenteel de grote titelfavoriet?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024