Zinderende Champions League-finale op komst: 'Zij zijn de duidelijke topfavoriet'

Zinderende Champions League-finale op komst: 'Zij zijn de duidelijke topfavoriet'
Zondag 23 augustus 2020 - 13:00   I   door Redactie

Na onder meer KRC Genk-Standard en Club Brugge-Beerschot is het tijd voor voetbal van het hoogste niveau. PSG neemt het in Lissabon op tegen Bayern München in de Champions League-finale.

Het voetbal dat Bayern München de voorbije weken bracht was om duimen en vingers van af te likken. Tegen FC Barcelona speelde het 90 minuten lang op een waanzinnig niveau. Olympique Lyon speelde defensiever, maar ging uiteindelijk ook met 0-3 de boot in. Er wacht PSG een loodzware opdracht. De Parijzenaars hadden erg veel geluk tegen Atalanta Bergamo, maar tegen het Duitse RB Leipzig liet het zien een waardige finalist te zijn.

Volgens Unibet is de machine uit München wel de topfavoriet om voor het eerst sinds 2013 de finale te winnen. Zo kan je 2.09 keer je inzet terugkrijgen bij een zege van de Duitsers. Slagen de sterren van PSG erin om voor het eerst in hun historie de Champions League te winnen dan krijg je 3.25 je inzet terug. Klik op deze link en voorspel wie vanavond de meest prestigieuze trofee ter wereld in de lucht mag steken!

Poll: Wie wint de Champions League?

TAGS  I  Bayern München  I  PSG  I  Olympique Lyon  I  Atalanta Bergamo  I  RB Leipzig  I  FC Barcelona

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022