Zulte Waregem gaat winnen bij Moeskroen na weinig hoogstaande wedstrijd

Zaterdag 29 augustus 2020 - 22:35   I   door Redactie

Het was aan Moeskroen en Zulte Waregem om de zaterdagavond op een fijne manier af te sluiten, maar dat lukte niet echt. Weinig kansen en bij momenten een festival aan foute passes leek te resulteren in een 0-0 eindstand. Zulte Waregem won uiteindelijk wel dankzij een kopbal van Ibrahima Seck.

Beide ploegen begonnen met weinig offensieve intenties aan de wedstrijd. Het was wachten tot minuut 21 op het eerste gevaar, Govea schoot in de handen van Koffi. Moeskroen prikte ook eens voor de rust. Een kopbal van Dabila werd over getikt door Eike Bansen.

Ook na de rust bleef bij beide teams de defensieve organisatie zonder al te veel probelemen overeind. Zulte Waregem probeerde wat meer druk te zetten zonder kansen te creëren. Twintig minuten voor tijd brak Ibrahima Seck de wedstrijd open met een rake kopbal: 0-1.

Moeskroen probeerde met enkele wissels nog wel om iets terug te doen, maar slaagde daar niet in. Zulte Waregem springt naar een (voorlopig) gedeelde vijfde plaats met Anderlecht en Cercle Brugge. Moeskroen staat samen met KV Oostende voorlaatste.

Poll: Is Moeskroen een degradatiekandidaat?