RSCA wordt lijkbleek: 'Jérémy Doku kan absolute toptransfer versieren'

RSCA wordt lijkbleek: 'Jérémy Doku kan absolute toptransfer versieren'
Dinsdag 01 september 2020 - 15:30   I   door Redactie

Jérémy Doku (18) is volledig aan het ontbolsteren bij RSC Anderlecht. Week na week maakt de pijlsnelle vleugelaanvaller indruk in de Jupiler Pro League. Het levert Doku nu al de aandacht van Europese topclubs op.

Het Nieuwsblad weet dat ploegen als Manchester City en Liverpool smullen van een talent zoals Doku. "Met zijn sprintcijfers maakt Doku naam in heel Europa. Voor Engelse clubs als Man City of Liverpool is een topsnelheid van 35 km per uur een vereiste om jonge spelers aan te trekken", schrijft de krant.

Aandacht zal nog toenemen

"De aandacht voor Jérémy Doku zal alleen maar toenemen als hij deze week eventueel zou debuteren voor de Rode Duivels", voegt Het Nieuwsblad er nog aan toe. Doku werd eerder al in verband gebracht met Liverpool, dat de speler twee jaar geleden al wilde aantrekken.

Bij Anderlecht worden ze al lijkbleek bij de gedachte dat Doku hen snel zou verlaten. Als de winger grote stappen vooruit blijft zetten, kan hij binnen afzienbare tijd wellicht een absolute toptransfer versieren. Aan interesse is er geen gebrek.

Poll: Denk jij dat Doku de absolute top gaat bereiken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Arsenal  I  sport  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024