Transfermarkt: Edmilson naar Antwerp, toptransfer bij Club Brugge?

Transfermarkt: Edmilson naar Antwerp, toptransfer bij Club Brugge?
Vrijdag 04 september 2020 - 22:00   I   door Redactie

Op 7 september opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Veel clubs zijn ondertussen al op zoek naar dat ene ontbrekende puzzelstukje. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons Transfermarkt-artikel!

*Club Brugge gaat aankloppen bij Eintracht Frankfürt om de komst van Bas Dost te regelen.

*Brecht Dejaegere zou zelf liefst naar Antwerp verhuizen. Ook andere Belgische topclubs als KRC Genk, Standard en Anderlecht dachten of denken aan de middenvelder die overbodig is bij AA Gent.

*Speelt Wesley Hoedt dit seizoen toch nog in de Jupiler Pro League? De Nederlander zette de deur enkele weken geleden in ieder geval op een kier. Club Brugge is nog op zoek naar een extra linksvoetige centrale verdediger en zou zo wel eens bij Hoedt kunnen uitkomen.

*AA Gent en Club Brugge gaan de strijd om het Duitse toptalent Linton Maina. Beide clubs deden al een bod van 6 miljoen euro op de Duitse jeugdinternational, maar Hannover 96 hoopt op 9 miljoen euro.

*Paul Gheysens is van plan om nog een stevig transferoffensief op te starten bij Antwerp. Siebe Schrijvers blijft een optie als extra aanvaller.

*AA Gent staat op het punt om offensieve versterking aan te trekken. Osman Bukari komt over van AS Trencin voor een bedrag van 1 miljoen euro. De Ghanees legde zijn fysieke-en medische tests al af.

*Een terugkeer van Junior Edmilson naar de Jupiler Pro League is nog steeds mogelijk. De flankaanvaller kan aan de slag bij Club Brugge en Antwerp. Blauw-zwart leek aan het langste eind te trekken, maar Al-Duhail trok toch nog een streep door die deal. 

Poll: Wie is volgens u momenteel de grootste titelkandidaat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024