Transfermarkt: Opvallende transfer voor Diatta, Dewaest naar Club Brugge?

Transfermarkt: Opvallende transfer voor Diatta, Dewaest naar Club Brugge?
Maandag 07 september 2020 - 22:30   I   door Redactie

Op 7 september opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Veel clubs zijn ondertussen al op zoek naar dat ene ontbrekende puzzelstukje. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons Transfermarkt-artikel!

*De kans dat Wesley Hoedt dit seizoen toch nog in de Jupiler Pro League speelt, is zeker aanwezig. Anderlecht hoopt op de komst van de Nederlandse international, maar er is ook interesse van Antwerp.

*De Iraniër Majid Hosseini is in elk geval een alternatief. Hij ligt momenteel onder contract bij het Turkse Trabzonspor en kan ook naar Sampdoria.

*Club Brugge is van plan om nog wat offensieve versterking te halen. Als diepe spits blijft Bas Dost een optie. Met Junior Edmilson en Linton Maina zijn er ook 2 flankspelers in beeld.

*Krépin Diatta lijkt dan weer op weg naar de uitgang. De flankaanvaller staat volgens bronnen in zijn thuisland op het punt om Club Brugge te verlaten.

*Sébastien Dewaest is momenteel overbodig bij KRC Genk, maar kan een opvallende transfer versieren. Er is interesse van Club Brugge, Antwerp en AA Gent.

*Taiwo Awoniyi keert na een flauw seizoen in de Bundesliga terug naar Liverpool. De Nigeriaan maakte in het verleden indruk bij Moeskroen. Er zou vage interesse zijn in de Jupiler Pro League, mogelijk is Antwerp een optie. 

*Chelsea wil het contract van Michy Batshuayi met een jaar verlengen. Momenteel zijn er geen gegadigden die een stevig transferbedrag op tafel willen leggen voor de Rode Duivel. Chelsea hoopt dat Batshuayi een jaar sterk kan presteren op huurbasis om nadien dan toch verkocht te worden.

*KRC Genk heeft nog nood aan extra creatieve middenvelder. De Argentijn Juan Brunetta staat al enkele maanden in de belangstelling.

Poll: Bij welke club ziet u Wesley Hoedt terechtkomen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024