'Toby Alderweireld maakt mogelijk straffe transfer naar Belgische topclub'

'Toby Alderweireld maakt mogelijk straffe transfer naar Belgische topclub'
Dinsdag 08 september 2020 - 12:00   I   door Redactie

Toby Alderweireld (31) speelt vanavond zijn honderdste wedstrijd in het shirt van de Rode Duivels. Ondanks het feit dat Alderweireld nooit in de Belgische eerste klasse heeft gespeeld, heeft hij enorm sterke band met ons land.

Bovendien ziet het er steeds meer naar uit dat Alderweireld binnen enkele jaren toch in de Belgische competitie zal spelen. Als zijn contract bij Tottenham in 2023 afloopt, zou Alderweireld immers graag terugkeren naar België.

"We hebben onlangs zitten rekenen. Onze dochter Ayla zal dan vijf zijn. Dan hebben we nog één jaar om misschien langer bij Tottenham of nog elders te spelen. Als ze zes wordt, hebben we graag dat ze naar het eerste leerjaar in België gaat. En wat stabiliteit in haar leven krijgt", vertelt Alderweirelds wederhelft Shani in Het Nieuwsblad.

Belgische topclub

Toby en Shani willen graag een leven opbouwen in België. Iets wat de voorbije jaren uiteraard niet is gelukt. "We kijken ernaar uit opnieuw in België te gaan wonen", besluit Shani. Het heeft er dus alle schijn van dat Alderweireld in de zomer van 2023 of 2024 naar een Belgische (top)club zal overstappen.

Poll: Bij welke Belgische club zou jij Alderweireld graag zien spelen?

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024