Transfermarkt: sterkhouder weg bij RSCA, stunt Club met de terugkeer van Wesley?

Transfermarkt: sterkhouder weg bij RSCA, stunt Club met de terugkeer van Wesley?
Woensdag 09 september 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren opnieuw geopend. In de komende weken krijgt iedereen een laatste kans om in-en uitgaande deals te regelen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE.

*De strijd om Wesley Hoedt is helemaal losgebarsten. De Nederlandse international kan kiezen voor liefst 4 Belgische topclubs. AA Gent, Anderlecht, Antwerp en Club Brugge tonen interesse.

*Vertrekt Jérémy Doku nog bij Anderlecht? De jonge winger bleef na de interland tegen IJsland vrij vaag over zijn toekomst. Liverpool houdt de situatie van de youngster in de gaten.

*AA Gent wil nog een vervanger voor Jonathan David en is uitgekomen bij Miha Zajc. De Sloveen speelt momenteel bij Fenerbahçe.

*Boli Bolingoli moet vertrekken bij Celtic. Na zijn veelbesproken 'corona-uitstapje' is hij niet langer gewenst in de grootste stad van Schotland. Er is interesse van Antwerp en Anderlecht, maar een transfer naar AS Roma is waarschijnlijker.

*Vertrekt Elias Cobbaut nog bij Anderlecht? Lazio Roma wil de centrale verdediger graag binnenhalen. 

*Hendrik Van Crombrugge lijkt dan weer te blijven. Sassuolo dacht aan de Belg indien hun doelman zou vertrekken naar AC Milan, maar de Rossoneri hebben voor iemand anders gekozen.

*De kans dat Christian Benteke en Michy Batshuayi terugkeren naar de Jupiler Pro League is klein. Batshuayi is op weg naar Crystal Palace, Benteke ligt bij diezelfde club onder contract en is zich aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen.

*Volgens de RTBF toont Club Brugge net als AA Gent en Standard interesse in toptalent Mike Trésor Ndayishimiye. Willem II wil wel 7 miljoen euro voor de creatieve middenvelder.

*Haalt Club Brugge ex-speler Wesley Moraes terug? De Braziliaan is stilaan overbodig bij Aston Villa. De club uit Birmingham brak het eigen transferrecord door aanvaller Ollie Watkins weg te plukken bij Brentford. 

*AA Gent gaat nog een laatste keer de transfermarkt op. Laszlo Bölöni wil er nog 1 laatste nieuwkomer bij.

Poll: Voor welke club zal Wesley Hoedt kiezen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024