Transfermarkt LIVE: Dost Club Brugge, Jordan Lukaku terug naar België?

Transfermarkt LIVE: Dost Club Brugge, Jordan Lukaku terug naar België?
Donderdag 10 september 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren opnieuw geopend. In de komende weken krijgt iedereen een laatste kans om in-en uitgaande deals te regelen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE.

*Cristiano Ronaldo heeft aan Juventus gevraagd om Joao Felix weg te halen bij Atletico Madrid. Juve zou bereid zijn om 140 miljoen euro te betalen voor het Portugese wonderkind.

*Jordan Lukaku mag bij Lazio vertrekken voor een som van 5 miljoen euro. Hij geniet interesse van enkele Belgische topclubs.

*Club Brugge zou de komst van Bas Dost uit het hoofd moeten zetten. Vraag en aanbod liggen te ver uit elkaar, zo blijkt.

*Club Brugge heeft deze zomer aangeklopt bij Jan Vertonghen. De verdediger voelde echter weinig voor een overstap naar België en koos voor Benfica. 

*Wesley Hoedt heeft een overstap naar Anderlecht geweigerd. Een verhuis naar Club Brugge blijft een optie voor de Nederlander.

*Liverpool wil Jérémy Doku kopen en meteen een seizoen uitlenen aan Anderlecht.

*AA Gent laat Vadis Odjidja niet vertrekken. De middenvelder genoot interesse van Anderlecht, maar is te belangrijk voor Laszlo Bölöni.

*Thomas Vermaelen verhuist niet naar Anderlecht. De verdediger is te duur voor paars-wit. Simon Falette van Eintracht Frankfürt is een alternatief.

*Club Brugge hoopt liefst 30 miljoen euro te vangen voor Emmanuel Dennis. Olympique Marseille aast op de Nigeriaan.

Poll: Vind jij Dennis 30 miljoen euro waard?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024