Clement maakte zich grote zorgen bij Club Brugge: "Ik heb schrik gehad"

Clement maakte zich grote zorgen bij Club Brugge:
Donderdag 10 september 2020 - 14:30   I   door Redactie

Brandon Mechele moest enkele dagen terug de Rode Duivels verlaten na een positieve coronatest. Bij Club Brugge waren ze 'not amused', maar uiteindelijk gaat alles goed met Mechele.

“Ik heb Brandon gesproken. Hij voelt zich heel goed. Hij voelt zich helemaal niet ziek, dus dat is op zich wel positief", aldus Clement op de wekelijkse persbabbel van Club Brugge.

"Brandon moet wel nog in quarantaine blijven en binnen zitten. Dat is heel vervelend voor een prof. Zeker voor iemand als Brandon, die heel graag traint. Zelfs als we twee uur trainen, zou hij bij wijze van spreken drie uur willen trainen."

Andere spelers testen negatief

“Maar goed... Dit zijn nu eenmaal de regels en we moeten ze opvolgen. Of ik schrik had dat er nog jongens ziek zouden worden? Ja, tuurlijk. Als er één iemand positief test op Covid-19 denk je daar wel aan."

Toch zijn er geen nieuwe besmettingen bij blauw-zwart. "Iedereen binnen de spelersgroep heeft negatief getest. We werken hier al zes maanden weer in het Belfius Basecamp en hebben nog geen enkel coronageval gehad", besloot Clement.

Poll: Vind jij Clement de juiste trainer voor dit Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024