Transfermarkt LIVE: Dewaest naar Anderlecht, Diaby terug naar België?

Transfermarkt LIVE: Dewaest naar Anderlecht, Diaby terug naar België?
Vrijdag 11 september 2020 - 23:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren opnieuw geopend. In de komende weken krijgt iedereen een laatste kans om in-en uitgaande deals te regelen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE.

*Eintracht Frankfurt wil Bas Dost voorlopig niet laten gaan. Club Brugge moet dan ook op zoek naar een andere spits.

*Sébastien Dewaest wil KRC Genk verlaten. De club stuurde de verdediger naar de B-kern. Een transfer naar Anderlecht, dat dringend een verdediger nodig heeft, lijkt een mogelijkheid.

*Abdoulay Diaby zou op weg zijn naar Antwerp. Sporting Clube de Portugal vraagt 4 miljoen euro voor de ex-spits van Club Brugge.

*Jelle Van Damme staat op het punt om terug te keren in de Jupiler Pro League. Antwerp zou de ervaren verdediger terug binnenhalen.

*Club Brugge lijkt nu de transfermarkt weer geopend is aan een transferoffensief te beginnen. De komst van Wesley Hoedt is momenteel het meest concreet, verder wordt er ook nog jacht gemaakt op een middenvelder, een flankaanvaller en een diepe spits.

*AA Gent kan dan toch afscheid nemen van Brecht Dejaegere. Er lopen momenteel onderhandelingen met Toulouse over een transfer.

*Tienersensatie Aster Vranckx (KV Mechelen) lokt belangstelling uit binnen-en buitenland. Club Brugge-coach Philippe Clement liet weten bijzonder onder de indruk te zijn van de middenvelder.

*Anderlecht wil na het afscheid van Vincent Kompany nog een extra verdediger aantrekken. Eintracht Frankfurt-speler Simon Falette is al in België om de details over een overgang te bespreken.

 

Poll: Is Jelle Van Damme nog een meerwaarde voor Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024