Transfermarkt LIVE: Dost naar Club Brugge, grote transfer bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Dost naar Club Brugge, grote transfer bij Anderlecht?
Zondag 13 september 2020 - 23:45   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren opnieuw geopend. In de komende weken krijgt iedereen een laatste kans om in-en uitgaande deals te regelen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE.

*Sébastien Dewaest vertrekt bij KRC Genk. Mogelijk ligt zijn toekomst bij Anderlecht. Vincent Kompany zou wel wat zien in de komst van de verdediger.

*Club Brugge hield zich voorlopig koest op de transfermarkt, maar daar komt verandering in. Er moet nog een nieuwe verdediger en een extra spits bij. De Nederlanders Wesley Hoedt en Bas Dost zijn in beeld.

*Cristian Benavente is na een mislukte uitleenperiode aan FC Nantes terug in Egypte. De aanvaller mag weg en werd al aangeboden bij verschillende clubs.

*Manchester United wil Jadon Sancho weghalen bij Borussia Dortmund, maar een transfer is niet evident. Gareth Bale is in beeld als mogelijk alternatief.

 

Poll: Wie is volgens u momenteel de grootste titelkandidaat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024