Juklerod schiet Antwerp naar de zege na knotsgekke match tegen STVV

Zondag 13 september 2020 - 17:55   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft zondag een fel bevochten overwinning geboekt op het veld van STVV. In een knotsgekke wedstrijd pakten de troepen van Ivan Leko - ze eindigden met tien - in extremis nog de zege dankzij een rake vrijschop van Simen Juklerod.

In een onderhoudende eerste helft vielen liefst vier goals. De eerste werd gemaakt door Lee, die na minder dan een minuut spelen al voor de 1-0 zorgde. Oog in oog met Steppe maakte Juklerod er op het kwartier wel 1-1 van.

Antwerp probeerde meer vat te krijgen op de wedstrijd, maar al snel bracht Lee STVV opnieuw aan de leiding. Het antwoord van Antwerp liet wederom niet lang op zich wachten. Tien minuten na de tweede van Lee zorgde Seck voor de 2-2-ruststand.

Rood voor Seck

Na rust ging het er iets rustiger aan toe. Alhoewel er flink gebikkeld werd om de bal. Het resulteerde in enkele gele kaarten, waaronder ook een tweede voor Seck. Antwerp moest met tien man verder, maar pakte uiteindelijk toch nog de zege. Juklerod draaide een vrijschop binnen en bezorgde zijn team de volle buit.

Poll: Denk jij dat Antwerp dit seizoen kampioen wordt?