Van Meir: "Dit is toch wel echt een gemiste kans"

Van Meir:
Maandag 31 oktober 2016 - 20:43   I   door Fabian Morren

Lierse is zijn leidersplaats kwijt. De Pallieters verloren verrassend van Lommel en moeten de koppositie nu aan Roeselare laten.

"Dit is toch echt wel een gemiste kans", weet Eric Van Meir in Gazet van Antwerpen. "We hadden in de eerste tien minuten al twee heel fraaie mogelijkheden om de match te beslissen en dat gebeurt niet. Dan weet je dat het moeilijk wordt. Maar ach, ik wil de spelers helemaal niks verwijten. Ik werk dagelijks met hen en het is een schitterende groep. Hun enthousiasme om de drie punten te pakken was dermate groot dat we in de val van Lommel zijn gelopen.”

Lierse miste wel heel wat geblesseerden tegen Lommel. "Dat klopt, maar ik wil er me niet achter verschuilen", aldus de coach. "Tegen Tubeke waren ze ook afwezig, maar kon onze vroege goal dat verbloemen. Dat scenario lag nu ook klaar, maar deze keer misten we onze vroege kansen. De timing van deze blessures is slecht, dat klopt. Maar we moeten nu één focus hebben en dat is onze volgende match bij OH Leuven winnen.”

TAGS  I  Lierse  I   Eric Van Meir

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023