'Frank Vercauteren weigert, KRC Genk gaat nu wellicht voor deze trainer'

'Frank Vercauteren weigert, KRC Genk gaat nu wellicht voor deze trainer'
Dinsdag 22 september 2020 - 17:30   I   door Redactie

KRC Genk maakt dezer dagen werk van een nieuwe hoofdtrainer. Na het ontslag van Hannes Wolf is Frank Vercauteren topkandidaat om het roer in de Luminus Arena over te nemen. Al heeft Genk ook een plan B.

Het Laatste Nieuws meldt dat Genk momenteel wacht op een definitief antwoord van Vercauteren. Als de ervaren trainer beslist om niet in te gaan op het voorstel van Genk, zullen de Limburgers overschakelen naar hun plan B.

Dat plan B luistert naar de naam Jess Thorup. De Deen werd eerder dit seizoen aan de deur gezet door AA Gent en is dus vrij. Thorup zou een overstap naar Genk best zien zitten. Het is dus goed mogelijk dat Thorup, en niet Vercauteren, de nieuwe T1 van Genk wordt.

Update 22/09 - 17:30

Het Laatste Nieuws weet dat Frank Vercauteren niét de nieuwe trainer van KRC Genk wordt. De gesprekken tussen beide partijen zijn afgesprongen.

Genk zet zijn zoektoch naar een nieuwe T1 verder. Jess Thorup ligt na het afhaken van Vercauteren in poleposition. Het ziet ernaar uit dat de Deen straks naar Genk verhuist.

Poll: Wie vind jij de beste trainer voor KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  sport  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024