Transfermarkt LIVE: Edmilson naar Antwerp, Engels naar deze Belgische topclub?

Transfermarkt LIVE: Edmilson naar Antwerp, Engels naar deze Belgische topclub?
Woensdag 23 september 2020 - 20:00   I   door Redactie

De transferperiode duurt deze zomer iets langer dan normaal. Tot en met 5 oktober kunnen er transfers worden gedaan. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE.

*Simon Mignolet is niet van plan om Club Brugge te verlaten. Er moet al een zeer aantrekkelijk bod komen vooraleer hij wil nadenken over een vertrek.

*Naast Club Brugge hoopt ook Antwerp nog steeds op de komst van Edmilson. Die sluit een overgang naar de Great Old alvast niet uit.

*Ally Samatta past voor een transfer naar Club Brugge. De aanvaller van Aston Villa wil in Engeland blijven, zo laat zijn vader weten.

*Wesley Hoedt verhuist niet naar Club Brugge. De Nederlandse verdediger wordt door Southampton uitgeleend aan Lazio.

*Het is nog steeds niet uitgesloten dat Landry Dimata voor het sluiten van de transfermarkt nog vertrekt bij Anderlecht. De aanvaller mag bij een goed bod weg.

*Björn Engels heeft aangegeven graag te willen terugkeren naar Club Brugge. Komt het tot zo'n opvallende terugkeer?

*Anderlecht vreest voor een vertrek van Jérémy Doku. Er komt steeds meer belangstelling in de jonge aanvaller. Daarom wil paars-wit zijn contract, dat nog loopt tot 2022, openbreken.

*Club Brugge overweegt om geen spits meer aan te trekken tijdens deze transferperiode. Nu Michael Krmencik de weg naar doel heeft gevonden, is daar plots minder nood aan.

*De entourage van Yari Verschaeren is niet te spreken over het contractvoorstel van Anderlecht. De geruchten over een mogelijk vertrek in de nabije toekomst blijven zo aanhouden.

*Simon Mignolet blijft gewoon bij Club Brugge. Hij verkast niet naar het Franse Rennes.

Poll: Denk jij dat Anderlecht Doku kan behouden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Standard  I  KV Mechelen  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024