Woedende Lionel Messi dropt ongelofelijke bom bij Barcelona

Woedende Lionel Messi dropt ongelofelijke bom bij Barcelona
Vrijdag 25 september 2020 - 16:30   I   door Redactie

Het lijkt niet meer goed te komen tussen FC Barcelona en sterspeler Lionel Messi (33). Na het vertrek van zijn boezemvriend Luis Suarez (33) - die vertrok naar Atlético Madrid - heeft Messi andermaal fors uitgehaald naar Barça.

Op Instagram heeft Messi met een emotioneel bericht afscheid genomen van Suarez. "Het zal moeilijk zijn om zonder jou door te gaan. Zowel op het veld als erbuiten. We zullen je erg missen. We hebben veel meegemaakt in de afgelopen jaren, veel vrienden gemaakt. Lunches, diners: veel dingen deden we samen en die dingen zal ik nooit vergeten", aldus Messi.

Waarna Barcelona het zwaar te verduren krijgt. "Je verdiende het om gewaardeerd te worden voor de speler die je bent: een van de belangrijkste spelers uit de geschiedenis van de club. Je hebt zowel individueel als met het team grote prestaties neergezet. Je verdiende het niet om eruit gegooid te worden zoals nu. Maar de waarheid is dat op dit moment niets me meer verbaast", aldus een woedende Messi.

Bom

Met zijn emotionele boodschap dropt Messi opnieuw een ongelofelijke bom binnen Barcelona. Het is duidelijk dat de Argentijn niet te spreken is over het vertrek van Suarez. Benieuwd hoe de situatie in Camp Nou zal evolueren...

Poll: Denk jij dat Messi volgend seizoen nog bij Barcelona zal spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Atlético Madrid  I  sport  I  voetbal

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022