Verrassende winnaar van Gouden Schoen? “Als ik dit niveau aanhou… Wie weet”

Verrassende winnaar van Gouden Schoen? “Als ik dit niveau aanhou… Wie weet”
Vrijdag 25 september 2020 - 19:30   I   door Redactie

Het wordt straks ongetwijfeld een speciale editie van de Gouden Schoen. Het voorbije seizoen kende bij gebrek aan play-offs geen echte apotheose en dus zal de tweede stemronde des te belangrijker worden.

Het zou ervoor kunnen zorgen dat er in januari een verrassende winnaar op het podium van de Gouden Schoen komt te staan. En dat beseft ook tweevoudig winnaar Hans Vanaken. “Mijn drie, vier eerste wedstrijden van het seizoen waren minder, maar daarna ging het weer beter”, analyseert Vanaken zijn eigen kansen.

"Mijn statistieken zijn goed"

“Mijn statistieken zijn goed en als ik dit niveau kan aanhouden, dan zit er wie weet wel weer iets in in januari. Maar vorig seizoen had ook kunnen helpen. Als ik in de play-offs had kunnen uitblinken, had ik veel punten kunnen pakken in de eerste stemronde.”

De tweede stemronde zal dit jaar wel extra doorwegen, dat is wel duidelijk. De spelers die tot het einde van dit jaar het meest indruk weten te maken, maken dus een goede kans om zich in januari tot Gouden Schoen te kronen. Een outsider of een derde Gouden Schoen voor Vanaken? Het zou allebei kunnen en verrassend zijn.

Poll: Denk jij dat Hans Vanaken de Gouden Schoen opnieuw gaat winnen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal  I  sport

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024