Spektakel! Beerschot buigt 0-2-achterstand om in zege

Zaterdag 26 september 2020 - 18:11   I   door Redactie

Beerschot is erin geslaagd om een 0-2-achterstand tegen Waasland-Beveren nog recht te zetten. Na een goal in blessuretijd van Loris Brogno werd het nog 3-2.

In een dol eerste kwartier kwam Waasland-Beveren zowaar 0-2 voor. Eerst scoorde Joseph Efford met een gekruist schot. Wat later rondde Heymans een counter van de bezoekers af.

Beerschot moest even naar adem happen, maar scoorde wel nog voor de rust de aansluitingstreffer. Tissoudali scoorde op aangeven van Holzhauser.

Het was echter wachten tot tien minuten voor affluiten vooraleer Beerschot de gelijkmaker kon scoren. De ingevallen Suzuki trof raak. In blessuretijd scoorde Bourdin nog, maar er ging een fout op Jackers aan vooraf. De VAR greep in, waardoor het feest niet doorging. Toch werd het even later wel nog 3-2. Invaller Loris Brogno bezorgde de thuisploeg alsnog de volle buit.

Poll: Is Beerschot een kandidaat voor Play-off 1?