AA Gent-fans in opstand, Vanhaezebrouck nieuwe coach?

AA Gent-fans in opstand, Vanhaezebrouck nieuwe coach?
Zondag 27 september 2020 - 09:30   I   door Redactie

AA Gent verloor zaterdag met 2-3 van OH Leuven. De club zit in een behoorlijk diepe crisis.

De fans hebben het gehad en troepten samen na afloop van de wedstrijd tegen OHL. Ze vroegen uitleg van CEO Michel Louwagie en kregen die ook.

Zo kwam het ontslag van Thorup ter sprake. “Elke coach heeft een houdbaarheidsdatum en wanneer je merkt dat de trainer zijn groep niet meer in de hand heeft, moet je ingrijpen", citeert Het Nieuwsblad Louwagie. "Zeker als er ook te vaak cruciale duels verloren gaan zoals eind vorig seizoen tegen Charleroi. Maar een trainersontslag is natuurlijk een beslissing van meerdere personen.”

"We misten vandaag vier vaste waarden door blessures", aldus Louwagie. "Ik wil wel eens zien hoe de partij zou verlopen zijn als we er op twee hadden kunnen rekenen. Vandaag kunnen we de spelers geen gebrek aan inzet verwijten: er was die bal op de lat en de paal. En ook nog eens een afgekeurde goal. Denk je dat ik zal slapen vannacht?”

Intussen nemen de geruchten over de komst van Hein Vanhaezebrouck verder toe. Dan zou Wim De Decker dus maar heel even hoofdtrainer geweest zijn. De fans zouden Hein alvast graag zien terugkeren.

Poll: Moet Gent Vanhaezebrouck laten terugkeren?

TAGS  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024