Manager van Izquierdo kondigt monstertransfer aan

Manager van Izquierdo kondigt monstertransfer aan
Vrijdag 10 februari 2017 - 06:52   I   door Redactie

De manager van José Izquierdo, Norman Capuozzo, weet het zeker. José Izquierdo verlaat straks Club Brugge voor een énorme transfersom.

"De bedoeling - zowel van ons als van Club - is dat José deze zomer vertrekt. Er zijn sinds vorige zomer weer wat ploegen bijgekomen, onder meer uit Frankrijk en de Premier League. De Gouden Schoen zal de interesse alleen maar doen stijgen", zegt Capuozzo in Het Laatste Nieuws.

"José is méér dan 20 miljoen waard", stelt Capuozzo. "Ik wil geen precieze som op zijn hoofd plakken, maar als je een speler taxeert, gebeurt dat op basis van wat er op de markt speelt. Hoeveel gelijkwaardige spelers zijn er op zijn positie? In dit geval: héél weinig."

"De ploeg die hem wil, zal daar dus moeten voor betalen. Het is mijn doel als manager om er niet alleen voor te zorgen dat mijn speler wel vaart bij een transfer, maar ook de club die hem verkoopt. Als José straks de recordtransfer van Club Brugge wordt, is dat goed voor iedereen. Hoe meer, hoe beter. Hij is nu goud waard, hé."

Als Izquierdo straks voor 20 miljoen euro vertrekt, dan wordt hij de duurste uitgaande transfer ooit bij Club. Die staat nu op naam van landgenoot Carlos Bacca (voor 10 miljoen euro naar Sevilla). Als de transferprijs boven de 20 miljoen euro gaat, dan gaat het Belgische record van Marouane Fellaini (22 miljoen euro van Standard naar Everton) er zelfs aan.

TAGS  I  Club Brugge  I   José Izquierdo

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024