Deadline Day: Antwerp haalt hard uit, ook transfers bij Club en Anderlecht

Deadline Day: Antwerp haalt hard uit, ook transfers bij Club en Anderlecht
Dinsdag 06 oktober 2020 - 00:02   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel gesloten. Op Deadline Day werden nog heel wat deals afgerond. We zetten de belangrijkste voor u op een rij.

*Standard haalt nog een flankspeler binnen. Eddy Sylvestre is 21 en komt over van Nice.

*Aster Vranckx blijft bij KV Mechelen. Parma deed op de laatste dag van de transfermarkt nog een hoger bod dan 6 miljoen euro, maar Malinwa ging er niet op in.

*Club Brugge versterkt zich met Noa Lang van Ajax. Het gaat om een uitleenbeurt met verplichte optie tot aankoop van 6 miljoen euro. Blauw-zwart kondigde de transfer vanavond aan.

*Antwerp versterkt zich met Jordan Lukaku. De linksachter komt over van Lazio.

*Standard haalt Laurent Jans terug naar België. De Luxemburger speelde in het verleden al bij Waasland-Beveren. Hij komt over van FC Metz, dat hem vorig seizoen uitleende aan Fortuna Düsseldorf.

*Verrassing alom: Charleroi strikt ook nog eens Saido Berahino. De aanvaller wordt gehuurd van Zulte Waregem, met aankoopoptie.

*Charleroi stunt met de komst van Lukasz Teodorczyk. De aanvaller zat op een zijspoor bij Udinese. In het verleden speelde hij bij Anderlecht.*De transfer van Jérémy Doku naar Stade Rennes is afgerond. Hij verhuist voor 27 miljoen euro naar de Franse club.

*Anderlecht heeft de transfer van Josh Cullen ook officieel aangekondigd. De middenvelder komt over van West Ham United en tekende een contract voor drie seizoenen.

*Marseille heeft een bod van 10 miljoen euro gedaan om Joakim Maehle van KRC Genk. De Limburgers gaan daar niet mee akkoord.

*AA Gent heeft zich versterkt met Andreas Hanche-Olsen. Hij komt over van Stabaek. Ook Standard wilde hem, maar Gent krijgt de voorkeur van de verdediger. De Buffalo's betalen 800.000 euro voor zijn komst.

*Karlo Letica wordt door Club Brugge verhuurd of verkocht aan Sampdoria. De doelman is bij blauw-zwart overbodig.

*Antwerp FC heeft zich versterkt met Guy Mbenza (Cercle Brugge) en Nana Ampomah (Fortuna Düsseldorf. Mbenza tekende een contract voor vier seizoenen, Ampomah wordt gehuurd met aankoopoptie.

*Anderlecht heeft zijn nieuwe flankaanvaller wellicht beet: Paul Mukairu. Hij komt over van Antalyaspor en moet het vertrek van Jérémy Doku mee opvangen.

*Zulte Waregem is van plan om zich te versterken met Tomáš Chorý (25). De aanvaller komt over van Viktoria Pilsen uit Tsjechië. Essevee zou hem voor één seizoen huren.

*Thomas Foket, nu aan de slag bij Stade Reims, zou op weg zijn naar Olympique Marseille.

*Kevin Mirallas tekent bij het Turkse Gaziantepspor. Zijn aflopende contract bij Antwerp werd niet meer verlengd.

*Genk moet opletten dat het Joakim Maehle niet verliest. De Deense rechtsback kan naar Atalanta en Marseille.

*Anderlecht haalt géén vervanger voor Jérémy Doku, die naar Rennes verhuisde.

*Antwerp haalt niet enkel Jérémy Gelin, maar wellicht ook Nana Ampomah (Fortuna Düsseldorf) en Guy Mbenza (Cercle Brugge). Vooral die laatste naam is een verrassing.

*Emmanuel Dennis kan Club Brugge last-minute nog verlaten. De Nigeriaan hoopt nog steeds op een transfer naar een grotere competitie.

*Josh Cullen staat alvast op een zucht van een overstap naar Anderlecht. De middenvelder komt over van West Ham.

*Antwerp gaat zich ook nog roeren op de allerlaatste dag van de mercato. The Great Old mikt nog op een grote transfer.

*Douglas Costa is op weg naar... Bayern München. De Duitse recordkampioen gaat zijn ex-speler wellicht huren van Juventus.

Poll: Van wie verwacht jij nog een grote transfer op Transfer Deadline Day?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024