Club Brugge met handen in het haar: "Cynisch dat zij net Club dwarsbomen"

Club Brugge met handen in het haar:
Woensdag 07 oktober 2020 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge kreeg een ferme opdoffer te verwerken in het stadiondossier. De Raad van State besliste dat er niet mag gebouwd worden langs de Blankenbergste Steenweg. Het nieuwe stadion van buur Cercle mag daar dus niet komen.

Het Laatste Nieuws schrijft: "Het is cynisch dat de toekomst van Club gedwarsboomd wordt door het uitblijven van een oplossing voor de kleine broer. De eigenaar van Cercle, het steenrijke AS Monaco, trekt evenzeer zijn handen af van het stadiondossier en is hierbij duidelijk geen hulp."

"Als dan ook de rechtscolleges verrassende arresten gaan uitspreken - waarvan zelfs de overheidsinstanties gisteren vreemd opkeken - is het enigszins te begrijpen dat Club Brugge zich momenteel afvraagt of het geen Don Quichote-strijd voert."

Een oplossing zou kunnen zijn dat Club Brugge toch al gewoon begint te bouwen aan zijn nieuwe stadion, zonder dat er duidelijkheid is voor Cercle. De Vereniging zou dan tijdelijk in het stadion van Club kunnen spelen. Alleen zien ze dat bij Cercle wellicht niet zitten, omdat dat stadion - met 40.000 plaatsen - te groot is.

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024