Robin van Persie (37) weigert Belgische topclub: "Ik had er wel zin in"

Robin van Persie (37) weigert Belgische topclub:
Zaterdag 10 oktober 2020 - 09:30   I   door Redactie

Robin van Persie (37) hield het in de zomer van 2019, na een laatste seizoen bij zijn jeugdclub Feyenoord, voor bekeken als profvoetballer. Al maakte de Nederlandse spits nog bijna een comeback... in België.

Vincent Kompany probeerde van Pesie te overtuigen om naar Anderlecht te komen. Kompany was onder de indruk nadat hij de Nederlander aan het werk zag in zijn eigen testimonial.

"Ik speelde die dag met Paul Scholes, Ryan Giggs, Michael Carrick en dat ging echt zo lekker. Álles op het juiste beentje, want die gasten snappen het gewoon’’, aldus van Persie in het programma Tiki Taka Touzani.

"Ik had er eigenlijk best zin in"

"De volgende dag werd ik gebeld door Kompany met de vraag of ik er toch weer zin in had. Ik had weliswaar even kramp gehad, maar verder voelde het goed. Toen heb ik het toch met mijn vrouw besproken, want ik had er eigenlijk best zin in", bekent van Persie.

"De dag daarna, dus de tweede dag na de wedstrijd, voelde het allemaal niet meer zo fijn in mijn lichaam toen ik wakker werd. Toen heb ik ook besloten het niet te doen", besluit van Persie.

Poll: Had jij van Persie graag in België zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Manchester United  I  Arsenal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024