Verrassend ontslag in de maak: 'Druk op Ivan Leko neemt toe bij Antwerp'

Verrassend ontslag in de maak: 'Druk op Ivan Leko neemt toe bij Antwerp'
Dinsdag 13 oktober 2020 - 14:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC ging afgelopen zomer in zee met Ivan Leko. De Kroaat werd gehaald om met Antwerp te doen wat hij met Club Brugge deed: kampioen worden. De druk die daarbij komt kijken is wel enorm.

Volgens Jacques Sys, hoofdredacteur bij Sport/Voetbalmagazine, werd de druk op Leko recent nog wat verhoogd. "De aankopen van Antwerp, het onderstreept de ambitie die daar leeft. Maar het verhoogt de druk op Ivan Leko. Die is niet te benijden", stelt Sys vast.

"Antwerp had al een kleedkamer die moeilijk te managen is, met een paar ongeleide projectielen zoals Lamkel Zé. Bij de nieuwe spelers zijn er ook die niet bepaald in de pas lopen. Iemand als Jordan Lukaku bijvoorbeeld, dat is niet de gemakkelijkste. Tenzij Leko hem weer op niveau krijgt."

"Onmogelijk om iedereen tevreden te houden"

"Bovendien zit Antwerp nu met een kern van 33 spelers en het lijkt onmogelijk om iedereen tevreden te houden. Na al die aankopen zal het verwachtingspatroon in ieder geval enorm gegroeid zijn", besluit Sys. Het is dan ook niet uitgesloten dat Leko snel vliegt als de gewenste resultaten uitblijven.

Poll: Denk jij dat Ivan Leko het seizoen uitdoet bij Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024