Absoluut horrorscenario dreigt voor Club Brugge

Absoluut horrorscenario dreigt voor Club Brugge
Maandag 19 oktober 2020 - 08:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge houden ze hun hart vast. Zondag maakte de Belgische landskampioen bekend dat CEO Vincent Mannaert en drie spelers (Mignolet, Kossounou en Krmencik) positief hebben getest op Covid-19.

Club Brugge staat voor enkele loodzware en cruciale weken met het oog op het verdere vervolg van het seizoen. Een absoluut horrorscenario dreigt dan ook voor blauw-zwart als er in de komende dagen nog enkele spelers positief testen op het coronavirus.

Geen symptomen

"Noch de drie spelers, noch ik vertonen symptomen", aldus Vincent Mannaert bij VTM Nieuws. “Maar het gaat natuurlijk om spelers die, net zoals wij van het bestuur, nog contacten buiten het voetbal gehad hebben. Hopelijk volgt er bij de volgende test (donderdag, nvdr.) dus geen uitbreiding van het aantal gevallen.”

Als donderdag blijkt dat er nog meer coronagevallen zijn bij Club Brugge, zal dat sowieso de nodige problemen met zich meebrengen. Club speelt in de komende drie weken immers al zijn heenwedstrijden in de groepsfase van de Champions League.

Poll: Denk jij dat dit de Champions League-campagne van Club Brugge gaat verstoren?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024