Clinton Mata is duidelijk over winters vertrek bij Club Brugge

Clinton Mata is duidelijk over winters vertrek bij Club Brugge
Dinsdag 20 oktober 2020 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge wist Clinton Mata in de zomer langer aan zich te binden met een nieuw en fel verbeterd contract. De Belgische Angolees zette een transfer uit zijn hoofd en is ook duidelijk over een winters vertrek: "Ik ga Club niet verlaten voor de eerste de beste ploeg."

"Bijtekenen bij Club Brugge was geen moeilijke beslissing. Ik voel me hier goed, ben graag gezien door de fans en ik speel voor de prijzen. Waarom dan vertrekken? Om elders voor de vijftiende plek te spelen? Nee, dank je", aldus Mata in Het Laatste Nieuws.

"Dan blijf je toch beter hier? Bovendien heeft het bestuur een financiële inspanning gedaan om me te houden. Een blijk van erkenning. Ik wil hen daarvoor bedanken. En zo veel mogelijk teruggeven."

"Mijn naam lag op tafel bij Leverkusen, Wolfsburg en Schalke 04"

Mata beseft wel dat het nu of nooit was/is om de sprong naar het buitenland te wagen. "Misschien. Er waren ook aanbiedingen. Hertha Berlijn. Hoffenheim. Mijn naam lag eveneens op tafel bij Leverkusen, Wolfsburg, Schalke 04 - zie hoe moeilijk het daar nu loopt - en Fullham..."

"'t Was best wel een stresserende periode. Maar ik ben hier aan een mooi verhaal begonnen, dat nog lang niet ten einde is. Ik ga Club niet verlaten voor de eerste de beste ploeg", besluit Mata.

Poll: Denk jij dat Clinton Mata ook volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024