Clement maakt zich grote zorgen ondanks stuntzege van Club: "Dat is spijtig"

Clement maakt zich grote zorgen ondanks stuntzege van Club:
Woensdag 21 oktober 2020 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge won dinsdag met 1-2 bij Zenit Sint-Petersburg, maar toch kon trainer Philippe Clement niet echt genieten van de stunt. Meteen na de wedstrijd was hij al bezig met hoe het coronaverhaal gaat evolueren bij zijn ploeg.

Woensdag worden de spelers van Club Brugge opnieuw getest. De schrik zit erin en de kans is reëel dat er nog spelers positief testen. “Dat is onze volgende wedstrijd”, aldus Clement bij VTM Nieuws.

"We hebben er geen enkele controle over"

“Dat was het eerste dat na de match door mijn hoofd ging. Dat is spijtig, na zo'n wedstrijd. Donderdag wordt bang afwachten voor ons. Kunnen er jongens terugkeren tegen het weekend, zijn er extra gevallen? We hebben er geen enkele controle over." 

"De voorbije dagen zijn we alleszins supervoorzichtig geweest. Honderd keer de handen ontsmet, handschoenen en mondmasker gedragen en afstand gehouden. In het euforiemoment na de zege tegen Zenit was het onmogelijk om afstand te bewaren. Dat was een kritiek momentje. We zullen zien donderdag. Hopelijk was er niemand besmet die anderen heeft aangestoken", besloot Clement.

Poll: Denk jij dat het coronavirus voor nog meer problemen gaat zorgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Zenit  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024