Gefrustreerde Schrijvers verstuurt duidelijke boodschap naar Clement

Gefrustreerde Schrijvers verstuurt duidelijke boodschap naar Clement
Zondag 25 oktober 2020 - 12:30   I   door Redactie

Siebe Schrijvers verscheen zaterdagavond nog eens aan de aftrap bij Club Brugge. Overtuigen deed de Limburger niet en bovendien verloor blauw-zwart ook op het veld van OH Leuven. Geen geslaagde avond dus voor Schrijvers en co.

In de tweede helft werd Schrijvers, zichtbaar ontevreden en gefrustreerd, naar de kant gehaald door Club-coach Philippe Clement. Na afloop verstuurde Schrijvers ook een niet mis te verstande boodschap naar zijn coach. “Ik heb nog niet zo vaak gespeeld en dat is niet altijd gemakkelijk voor mij, zowel mentaal als fysiek", zegt de aanvaller op de webstek van Club Brugge.

"Niet eenvoudig"

"Ik ben blij met de minuten die ik vandaag kreeg, al was het niet eenvoudig met voortdurend een mannetje van Leuven in een straal van twee meter rond mij. Ik probeerde me altijd goed vrij te lopen en zo mee te helpen om beslissend te zijn."

"OH Leuven plaatste op iedere speler van ons een mannetje, waardoor het moeilijk was om de ruimte te vinden. We probeerden dat te counteren met inkomende verdedigers. Leuven zelf was dan enkel gevaarlijk op counter", besluit Schrijvers.

Poll: Vind jij dat Schrijvers vaker moet spelen bij Club Brugge?

TAGS  I  OH Leuven  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024